Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!


Los Angeles VPS with 10 Gigabit Network and NVMe SSD at cheap price - Page 2
New on LowEndTalk? Please Register and read our Community Rules.

All new Registrations are manually reviewed and approved, so a short delay after registration may occur before your account becomes active.

Los Angeles VPS with 10 Gigabit Network and NVMe SSD at cheap price

2»

Comments

  • AXYZEAXYZE Member

    Is there any ETA for Genoa in DE?
    I thought about getting that offer, but its unavailable for very long time

  • AdvinAdvin Member, Patron Provider
    edited February 2

    @AXYZE said:
    Is there any ETA for Genoa in DE?
    I thought about getting that offer, but its unavailable for very long time

    The main issue is that Genoa has a very limited amount of availability, and most people are on yearly plans. I think we might get more host nodes with Genoa in the future, but due to the high node cost it just isn't as much of a priority at the moment and the pricing for Genoa is very high at the moment (for DDR5 & boards) so I don't have a specific date as to when we might get more host nodes. You might have some luck with cancellations, though. I will try to let you know if we have any stock, maybe through PM's.

  • AdvinAdvin Member, Patron Provider

    @meditatingsurgeon said:
    @Advin - dude, I wish you'd get more EU stock in - if you had them, I'd definitely pick up a VPS (or two) and I'm sure I'm not the only one :smile:
    My favourite provider - always great to see you here :heart:

    Thank you! :) I'll check on EU availability, there might be some cancellations that we haven't processed yet. We're working on expanding our availability again, just waiting for parts to arrive and such.

  • AdvinAdvin Member, Patron Provider
  • nvmenvme Member

    I am interested in EU, if you have some stock available

  • Can you expand on what the underlying hardware is on Osaka? Namely Compute?

  • 什么时候有货?

  • Out of Stock

  • Mark

  • AdvinAdvin Member, Patron Provider

    @sorepufferfish said:

    Can you expand on what the underlying hardware is on Osaka? Namely Compute?

    We usually use EPYC 7532 in Osaka

  • datsdats Member

    looks like I missed the boat for LA :(

  • @Advin said:

    @lzy666 said:
    Is there any DDoS defense?

    We do have some very basic protection, but it's not always-on and has a lower mitigation capacity. If you do get a lot of DDoS attacks, I would suggest going with a provider that is more involved in the DDoS mitigation.

    Can I switch to 1G unlimited traffic?

  • AdvinAdvin Member, Patron Provider

    @lzy666 said:

    @Advin said:

    @lzy666 said:
    Is there any DDoS defense?

    We do have some very basic protection, but it's not always-on and has a lower mitigation capacity. If you do get a lot of DDoS attacks, I would suggest going with a provider that is more involved in the DDoS mitigation.

    Can I switch to 1G unlimited traffic?

    We don't offer unlimited/unmetered traffic anymore

  • MrRobMrRob Member
    edited May 5

    Hello, I have been using the server for 4 months now, and I can say to my liking it has been the best, but 3 days ago I renewed for the 5th month,
    But just since Saturday, I have presence of slowness, when I try to listen to an AUDIO of some video, I do not receive the sound correctly and the images of the video appears distorted.

    Is anyone else experiencing the same thing?

    I use the Los Angeles - KVM Standard VPS

    Edit:

    I think it's not because of connection, it's because of the server, I was previously performing video rendering and it took 5 minutes, and now it has doubled the minutes when rendering between 10/15 minutes.

  • AdvinAdvin Member, Patron Provider

    @MrRob said:
    Hello, I have been using the server for 4 months now, and I can say to my liking it has been the best, but 3 days ago I renewed for the 5th month,
    But just since Saturday, I have presence of slowness, when I try to listen to an AUDIO of some video, I do not receive the sound correctly and the images of the video appears distorted.

    Is anyone else experiencing the same thing?

    I use the Los Angeles - KVM Standard VPS

    Edit:

    I think it's not because of connection, it's because of the server, I was previously performing video rendering and it took 5 minutes, and now it has doubled the minutes when rendering between 10/15 minutes.

    Feel free to throw in a ticket, we can check if anything is going on!

Sign In or Register to comment.